موسسه ملی تحقیقات سلامت

25 مهر 1403 چهارشنبه
گزارش صورتهای مالی سال ١٣٩٥

به نقل از مدیر امور مالی و تایید رئیس مؤسسه صورتهای مالی سال ١٣٩٥ بنا به گزارش حسابرس مستقل که با کیفیت مطلوب به تصویب رسیده بود

Strengthening the Institutional Performance for Health Transition in Iran96.11.21

کارگاهی با عنوان Strengthening the Institutional Performance for Health Transition in Iran با حضور رییس مؤسسه و رییس ستاد طرح تحول سلامت و نماینده‌گاه سازمان جهانی بهداشت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

سومین جلسه از کارگاه ورد پیشرفته برگزار شد

سومین جلسه از کارگاه ورد پیشرفته جهت توانمند‌سازی کارکنان و اعضای هیئت علمی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت با همکاری مؤسسه ویراستاران در تاریخ ۲۳ بهمن ماه ۱۳۹۶ برگزار شد.

پیام تبریک به مناسبت ارتقای مرتبه علمی جناب آقای دکتر بهزاد دماری

مؤسسه ملی تحقیقات سلامت ارتقاء مرتبه علمی جناب آقای دکتر بهزاد دماری از استادیاری به به مرتبه دانشیاری را که موجب ارتقاء علمی بیش از پیش دانشگاه می باشد را به ایشان و خانواده محترمشان تبریک عرض می‌کند.

برگزاری آخرین جلسه از دوره آموزشی ویرایش و درست‌نویسی با عنوان شیوه صحیح نگارش نامه‌های اداری

آخرین جلسه از دوره آموزشی ویرایش و درست‌نویسی با عنوان شیوه صحیح نگارش نامه‌های اداری، جهت توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی و کارشناسان مؤسسه ‌ملی ‌تحقیقات‌ سلامت در تاریخ ۲۵ دی‌ماه ۱۳۹۶ در محل مؤسسه برگزار شد.